Het Grand-Café van de Gravin ademt een geheel eigen sfeer. Speels, modern, tikkeltje retro en vooral op alle fronten groen. Hier kunnen onze gasten genieten van eten en drinken van goede kwaliteit. We beseffen dat we in de huidige tijd verantwoordelijk zijn voor meer dan alleen een lekker bord eten. Onze producten worden zoveel mogelijk bereid met ingrediënten die we dichtbij kunnen verkrijgen en zijn veelal ook seizoensgebonden. De Achterhoekse keuken weet ons zeker te inspireren.
Voorgerechten:
Doesburgse mosterdsoep met verse rozemarijn en appel - €7,25
Soep van de week - €7,25
Toast met frisse doperwtenpuree en buffelmozzarella - €9,50
Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus met venkel en een vleugje citroen - €10,50
Citroenrisotto taartje met gerookte zalm - €11,50
Hoofdgerechten:
Gravins huisgemaakte vegaburger - €17,50
Mexicaanse Cheeseburger - €17,50
Kip Normandie - kipdijfilet gestoofd in appelcider - €19,50
Geitenkaasstrudel met belegen geitenkaas & flinterdunne courgette - €19,50
Kabeljauwfilet met sinaasappel-koriandersalsa - €20,50
Weekspecialiteit - wisselende prijs
Nagerechten:
Moelleux au chocolat met frambozencoulis - €7,50
Chefs verrassing - €7,50
Achterhoeks kaasplankje - €11,50
3 gangen diner - 34,50
Broodjesplank – 6,00
Bitterballen (9) – 7,25
Nacho’s met pulled pork – 8,25
Mini kiploempia’s (9) – 7,75
Mini vega loempia’s (9) – 7,25
Kaastengels (9) – 8,50
Aziatische kipstukjes (7) – 7,75
Patatje stoofvlees – 8,75
Bittergarnituur (16) – 13,25
Lokale droge worst en kaasplank – 9,25
De Gravin van Vorden biedt accommodatie aan voor groepen. Wij kunnen aangepaste arrangementen aanbieden voor groepen, zoals bijvoorbeeld met vergader- en presentatie-faciliteiten, maaltijden op maat en activiteiten in de omgeving. Vooral voor groepen is het belangrijk om tijdig een reservering te maken, zodat er voldoende capaciteit en faciliteiten beschikbaar zijn.