Hotel Grand-Café De Gravin van Vorden zoekt personeel voor meerdere functies om verder te groeien!Mensen komen graag bij De Gravin van Vorden over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Wij zorgen voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer.


Maar De Gravin’s wil is geen wet. Bij ons kan bijna alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan de bar, een lekkere maaltijd uit onze lokale keuken, een goed gesprek aan één van De Gravin’s tafels of de voetjes van de vloer.


Ga samen met ons team voor goud en beleef een mooie tijd bij De Gravin. Van terrasloper tot bedrijfsleider en van afwasser tot chef-kok. Bij ons is er van alles mogelijk. Dus; ben jij op zoek naar een bijbaan en wil je goed verdienen?


Bekijk hieronder alle open functies:

- Kok

- Medewerker bediening

- Barpersoneel

- Afwashulp

- Housekeeping


Wat we bieden:

- Werktijden in overleg, op basis van 0-uren contract

- Open en gezellige teamsfeer

- Dit bedrijf vindt je privé-leven ook belangrijk; je rooster wordt dan ook 2 weken vooruit gemaakt en er is ruimte voor flexibiliteit.

- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling


Waar zijn we naar op zoek?

- Je kan goed in teamverband werken

- Je bent leergierig

- Je weet van aanpakken en bent servicegericht

- Je vindt het niet erg om in de weekenden en avonden te werken


Nieuwsgierig? Twijfel niet om ons een mailtje te sturen naar info@degravinvanvorden.nl of kom spontaan langs voor een kopje koffie!