hotel

Een gezellig hotel met zeer goed restaurant in Achtkastelendorp Vorden
Zie ons Kerstmenu!!

Hotel

"De Gravin van Vorden" is een 'ouderwets' sfeervol hotel waar de eigenaars u persoonlijk welkom heten.  De persoonlijke benadering maakt dat u zich hier al snel thuis voelt. Ons restaurant is één van de beste in de omgeving, met een Franse keuken en een menukaart van eenvoudig tot culinair. 's Zomers is het heerlijk toeven in de tuin of op het voor-terras, waar u ontspannen kunt lezen of een spelletje jeu de boules spelen met een glaasje wijn erbij.'s Winters is het heerlijk wandelen in de prachtige bossen of kunt u in de leren banken in de zithoek bij de open haard lekker zitten lezen. Ook hebben we een aantal gezelschapsspelletjes voor u.

Ons hotel herbergt 14 kamers en een tuinhuis. De kamers variëren van enkele budget-kamers (voor bijv. Pieterpad-wandelaars) tot comfortabele kamers, en ook wat luxere kamers. Allen zijn zij voorzien van wekker, toilet met bad of douche, flatscreen-tv en wifi. Het tuinhuis is geschikt voor 2, 3 of 4 personen, staat los van het hotel in de ruime tuin en heeft een grote huiskamer en evenzogroot balkon.

Wij zijn aangesloten bij "Logis"- hotels, een organisatie voor zelfstandige hoteliers, die voordat zij internationaal ging "Logis de France" heette, een bekende naam. Wij zijn door hen hoog gewaardeerd met 2 'open haardjes' voor het hotel en 3 (!) 'pannetjes' voor de keuken, de hoogst mogelijke waardering.
Ook zijn wij lid van  "Wild eten in de Achterhoek".

Voor de sportieve rijder beschikken wij over een fietsenstalling en een motorstalling.

's Winters voeren we aangepaste openingsdagen.