restaurant

Vanaf 15 mei is ons Restaurant is helaas alleen geopend voor Hotelgasten
Vanaf 15 oktober
40 jaar wild eten in de Achterhoekmenu € 40.00

menukaart

Menukaart Restaurant de Gravin

PLUS

onderaan deze pagina +++  ons Jublileum menu

40 jaar Wildeten in de Achterhoek

€ 40,00 pp.

 

MENU à la Carte

Antipasto. ( Voorgerechten )

Carpaccio € 11,50

Runderfilet met rucola, citroen, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.

Olijfolie of truffelolie

Carpaccio di uovo** € 14,50

Reefilet met frambozen-hazelnotenolie

Carpaccio di Zucchine (V) € 10.50

Courgette met zongedroogde tomaten tapanande

­­­Vitello  tonato € 12,50

Langzaam gegaarde kalf lende met tonijn saus en kappertjes

Cervice al limoncello* € 14,75

Doradefilet, gegaard in Limoncello en citroensap

Insalate ( Salades )

Torre di funghi di bosco e gorgonzola (V) Klein €  9,50     Groot  € 14,75

Peren, gorgonzola, bospadenstoelen en balsamico

Formaggio di capra* Klein €  9.75    Groot  € 15.00

Geitenkaas salade, pancetta, dadels, walnoten en  kastanjes

Crauti* Klein € 11,50    Groot € 15,50

Zuurkool, gerookte wildzwijn ham , abrikozen en kastanjes

Degustazione di selvaggina****        € 32.00 (2 personen)  .

wild proeverij

Zuppe ( soepen )

Brodo di uova * €  9,50

Ree bouillon, groente parels en kastanjes

Crema di Zucca (V) €  8,00

Pompoensoep  gegratineerde kaneelroom

Crema sedano rapa soffiato €  9,00

Gepofte knolselderijsoep, gerookte wildzwijn ham en truffelolie

Pasta’s

Paperradelle

Fungi  (V) Klein €  10.50    Groot € 13.50

Porchini, bospaddenstoelen, salie en kastanjes

Ragù*** Klein    €  11.50    Groot € 14,50

Siciliaans stoofvlees met amandelen

Castello*  Klein  €  11,50     Groot  € 14,50

Geroosterde paprika, wildzwijn salami en bleu Castello kaas.

Fagiano*** Klein €  13,50    Groot € 16,50

Fazantdijfilet, zongedroogde tomaten, dragonroomsas

Salmone ** Klein €  14,00     Groot € 18,00

Gerookte zalm, bieslook crème saus

Secondi piatti. (Hoofdgerechten)

Pollo pesto €  20,50

gegrilde tante door kipfilet suprême met peterselie/basilicumboter

Cotoletta di  cinghiale “Saltimbocca*** €  22.50

Willszwijn kotelet, serrano ham “jerky” & salie/marsalasaus

Bistecca di uova**  €  23,50

Ree biefstuk gekarameliseerde balsamico tomaten

Stufato di selvaggina** €  22,50

Wlld peper italiaanse wijze

Scaloppina di vitello alla griglia *** €  22.75

Gegrilde kalfsoester, Siciliaanse tomatensaus met olijven

Salmone & gamberi all’áglio** €  21.75

Gegrilde zalmfilet, gamba’s in knoflook/peterseliebotersaus

Melanzane (V) €  18.50

Gegrilde aubergine, geitenkaas, mozzarella en pijnboompitten

Dolci  ( nagerechten)

Trio di gellati al sorbetto €   8,00

trio van sorbetijs met zomerfruit.

Brownie con gelato di castagne e crema di datteri €   8.50

huisgebakken brownie met kastanje roomijs en dadelcreme

Tartufo chioccolato nero ai amerene €   8,50

chocolade ijsbonbon gevuld met amarene-kersen en kersenlikeur

Pere in umido con gelato al gorgonzola €   8,50

stoofpeertje met huisgemaakte gorgonzola roomijs

Italiaanse kaasplankje*** € 12,50

met Siciliaanse vijgen compote

Extra’s

Brood en kruidenboter           € 2,50

Bruchetta met dip                 € 4,50

Friet met mayonaise              € 3,50

Salade                                  € 3,00

Bijgerechten :

Wild hoofdgerechten  :aardappelkastanje taart, rode kool en spruiten

Hoofdgerechten         :aardappelkastanje taart of friet en spruiten

Voor onze gasten met Gravin arrangementen,

worden voor gerechten met ( * ) een supplement berekend,

pasta’s alleen als hoofdgerecht te bestellen.

*          € 1,50 p.p.

**         € 2,00 p.p

***       € 4.00 p.p

****      € 5,25 p.p

 

 

Jubileum

Wildmenu

40 jaar  wildeten in de achterhoek.

€ 40.00 p.p.

( min 2 personen)

Aperitivo

glaasje Wals Brut

( Wijngoed Montfertland )

kruidkoektoast & wildpaté

Aperitivo

Voorgerecht.

Ree bitterballen

Wintersalade en cranberry chutney

Ristoro

Opfrissertje

Limoncello  granita di Gravin

Paiatto pricipiale

Hoofdgerecht

Bistecca di uova

Hert biefstuk

Gekarameliseerde balsamico-tomaten

Dolce

Nagerecht

Kastanje- amaretto crème  brûlèe

Wild wijn 2020.

Carminucci superiore “Naumakos”

Intens robijnkleurig , zachte innemende smaak, droog, kruidig iets zwoel, zeer verfijnd met zachte tannines in de afdronk

glas. € 4,95             fles. € 29.95