restaurant

Vanaf 15 mei is ons Restaurant is helaas alleen geopend voor Hotelgasten
Cadeaubon kopen?
v/a € 25.00
helpdehoreca.nl

menukaart

Ons Restaurant is tot 1 juni

Gesloten voor niet Hotelgasten


Onze nieuwe menu kaart gaat per 30 mei 2020 van start

 

Antipasto. ( Voorgerechten )

Carpaccio                                                                                                      € 11,50

Rundefilet met rucolla, citroen, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.Olijfolie of truffelolie

Vitello  tonato € 12,50

Langzaam gegaarde kalf lende met tonijn saus en kappertjes

Zucchine carpaccio (V) 10.50

Courgette carpaccio met zongedroogde tomaten tapanande

Tartare di salmone € 12,50

Zalm tartaar van verse en gerookte zalm met citroen creme

 

Insalate ( Salades ) Voor              Hoofd

Caprese (V) €   9,00   € 13,50

Mini mozerrella, cocktail tomaatjes en verse basilicum pesto

Spinaci (V) €   9,50    € 14,75

Peren, gorgonzola, champignons en balsamico

Italiano *    € 10,50       € 15,50

Olijven, salami, artisjokken, zongedr.tomaten, rode ui

Rucola Antipasti ** € 11,00          € 15,75

prosciutto, frutti di mare, tapanades etc

 

Zuppe ( soepen )

Brodo di uova * €  9,50

Ree bouillon, bospaddenstoelen & truffel ravioli

Pomodoro (V) €  8,00

Tomaten soep,pesto en crostini

Crema di pastinaca€  8,00

Pastinaakcrème soep, gerookte zalm of gerookte Quorn (V)

 

Pasta’s

keuze uit verse Tagliatelle of Penne Voor/Klein Hoofdgerecht

 

Spinaci (V) €  9.50            € 12.50

zongedroogde tomaten, feta & champignonroomsaus

Bolognase €  10,50   € 14,50

Tomaten vlees saus

Castello*                                                                                         € 10,50          € 14,50

Geroosterde paprika, rucola salami en bleu Catello kaas.

Frutti di Mare *** € 13,50       € 17,50

Kokkels, zeebanket en peterselie/knoflookolie

Salmone ***                                                                                    € 14,00          € 18,00

Gerookte zalm, bieslook crème saus

 

Secondi piatti. (Hoofdgerechten)

Pollo al citrone €  18,50

gegrilde maiskipfilet met peterselie/citroenboter

Filleto di Maiale Saltimbocca €  19.50

Vakenshaas, salie, serranoham  en pepersaus

Bistecca con balsamica ** €  21,75

Diamanthaas met balsamico saus

Scallopina Milanese**** €  22,75

gebakken kalfsoester in kaas beslag met basilicum tomaten saus

Salmone & gamberi all’áglio **** €  22.75

Gegrilde zalmfilet met knoflook gamba’s

Melanzane (V) €  18.50

Gegrilde aubergine, geitenkaas, mozzarella en pijnboompitten

 

Dessert  ( nagerechten)

Trio di gellati al sorbetto €   8,00

trio van sorbetijs met zomerfruit.

Panna cotta ai mirtilli €   8,00

witte chocolade pannacota en rabarbercompote

Morte per cioccolate €   8,50

Chocolade, chocolade, chocolade ….

Tiramisu amerene €   8,50

Tiramisu met kersenlikeur en marene-kersen

Semifreddo di fragole €   8,50

Yoghurt-roomijs met aardbeien

Italiaanse kaasplankje*** € 12,50

met Siciliaanse vijgen compote

 

 

Extra’s

Brood en kruidenboter           € 2,50

Bruchetta met dip                  € 4,50

Friet met mayonaise              € 3,50

Roseval aardappelen              € 3,50

Verse seizoen groenten          € 4.50

Salade                                  € 3,00

 

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met keuze uit patate dal forno ( roseval aardappelen uit de oven )

of friet en een frisse salade

 

Voor onze gasten met arrangementen,

worden voor gerechten met ( * ) een supplement berekend

*          € 1,50 p.p.

**         € 2,00 p.p

***       € 4.00 p.p

****      € 4,25 p.p