restaurant

Heerlijk lunchen of dineren op ons tuinterras. Ristorante IL-Conte Italiaanse keuken of Bistro style bij "de Gravin"
Vanaf 1 augustus
Is onze keuken Zondag & maandag gesloten

Huiskamer-restaurant de Gravin

Wildmenu

Ristorante IL-Conte & “ Gravin van Vorden”

€ 53.50 p.p.

Welkomstdrankje : Pittige Bombardino & truffel crostini met wildterrine

Primi piatti : Voorgerecht

Prosciutto di cinghiale affumicato con insalata di crauti

Gerookte wildzwijn ham / Romige zuurkoolsalade/ Boerenjongens

Zuppa : Soep

Brodo di peccione

Wilde duifbouillon

Kwarteleitje en verse tuinkruiden

Secondi piatti : Hoofdgerecht

Filetto di petto dóca sevatica con noci pecan

Wilde gansfilet/  Pecannoten met ui-appel-wildjus

of

Filetto di Cervo al tuti fruti piccante Marsala

Hertenbiefstuk / pittige tuti fruti met Marsala jus

Dolci : Nagerecht

Tagliere di Fromaggi

Italiaans kaasplankje / panattone toastjes / Siciliaanse vijgen compote

 

Menu a la Carte

IL-Conte & de Gravin

 

Antipasti. ( voorgerechten )

Terrina di avocado con gorgonzola (V) €  11.70

Avocado terrine / gorgonzolacrème / gesuikerde walnoten

Duetto di Salmone * €  12.75

Zalmtartaar / bieten-grappa gemarineerde zalm  / rucola olie

Carpaccio di cervo con amarena-nocciole salsa** €  14.00

Hertencarpaccio / amarena kers –hazelnoot dressing

Prosciutto di cinghiale affumicato con insalata di crauti*** €  15.30

Gerookte wildzwijn ham / romige zuurkool/ boerenjongens

 

Insalata (salades)

Crostini formaggio ( V ) € 11.50

Geitenkaas toast / salade / dadel crème / gesuikerde walnoten

Insalata di gamberoni e pancetta* € 13.75

Gegrilde gamba’s / pancetta /  mierikswortel-cocktail saus

Insalata di anatra con mirtilli e pancetta*** €  15.00

Gerookte eend salade / zwarte bessenchutney / pancetta

 

Zuppa (soepen)

Zuppa di peperoni arrostiti , crema al pesto  (V) €   8.00

Geroosterde paprika soep / pesto room

Brodo di piccione con uovo di quagli* €   9.50

Wilde duifbouillon / kwartelei / verse kruiden

Crema di sedano rapa e salmone p prosciutto di cinghiale ** € 10.00

Knolselderijroomsoep / gerookte zalm of wildzwijn ham / truffelolie

 

Pasta’s

Ravioli di melanzane con salsa di pomodori (V) € 16.00

Gevuld met aubergine / zongedroogde tomaten salsa /  feta

Ravioli al granchio / salsa di aragosta** € 21.25

Gevuld met krab / kreeften-prosecco saus

Tagilatelle Bolognese € 14.75

Rundvlees-tomatensaus

Tagliatelle al salmone € 18.50

Citroen-bieslookroomsaus / gerookte zalm

Tagliatelle, filetto di coscia di fagiano *** € 21.00

Fazant dijfilet / bospaddenstoelen / salieroomsaus


Secondi piatti. (hoofdgerechten)

Involtini di feta agli spinaci (V) €  19.50

Strudel gevuld met spinazie, feta / tomaten tapanade

Zia per pollo e burro di vecchia romagna e pommodori €  22.00

Tante Door kipfilet suprême / pommodori-dragon- brandyboter

Filleto di Maiale Saltimbocca * €  22.75 Varkenshaas – salie gerold oin gerookte ham / cognac pepersaus

Filetto di salmone con gamberi €  21.50

Gegrilde zalmfilet / gamba’s / witte wijn – knoflookbotersaus

Selvaggio (wild)

Filetto di fagani con porcini** €  24.75

Fazantfilet / bospaddenstoelen / mosterd- roomzuurkool

Filetto di Cervo al tuti fruti piccante Marsala*** €  26.50

Hertenbiefstuk / pittige tuti fruti / Marsala jus

Filetto di Lepre e porcini ( geen onderdeel van arrangementen) €  29.00

Hazenrugfilet / Eekhoorntjesbrood- rode port saus

Filetto di petto dóca sevatica con noci pecan*** €  23.75

Wilde gansfilet/  pecannoten / Ui-appel-wildjus

 

Hoofdgerechten worden geserveerd met  duo aardappel-kastanje en seizoengroente

 

Dolci (nagerechten)

Scroppino €   7.50

Citroensorbetijs / vodka /  prosecco

Duo di gelato al sorbeto €   8.00

Duo  van sorbetijs / gemarineerd winterfruit

Tiramisu con “ speculaas” e  ameretto €   8.00

Speculaas tiramisu / bitterkoekjes & amaretto

Torta di mele tipieda * €   8.50

Warm appelgebakje / vanille roomijs / witte chocolade- kaneelsaus

Tagliere di fromaggi*** € 12.50

Italiaans kaasplankje / Siciliaanse vijgen compote

 

Contorni (bijgerechten)

Friet met mayonaise          €    3,50                      Brood en dip                        €    3.75

Verse seizoen groenten    €    4.50                         Salade                               €    3.00

 

Voor onze gasten met arrangementen,

worden voor gerechten vermeld met ( * ) een supplement berekend

 

*         € 1.75 p.p.        ***    € 3.25 p.p.

**        € 2.25 p.p.        ****  € 4.25 p.p.