restaurant

Wij serveren een 3-gangenkeuze menu voor €28,50. Speciaal voor hotel gasten serveren wij ook een 2-gangenkeuze menu voor €23,50
Klik hier voor onze arrangementen.

menukaart

 

Buiten de kaart is er ook een wisselend 3-gangen keuzemenu à € 29,50

 

 


Voorgerechten

 

Huisgemaakte paté met uiencompôte    - € 9,50

 

Charcuterie (div. ham- en worst-soorten)  - €12,50

 

Gerookte runderribeye met pijnboompitten en Parmesan  - € 14,50

 

Salade met gegratineerde geitenkaas   -   € 13,50

 

Gerookte forel met mierikswortelcrème   -  €12,50

 

Zuidfranse vissoep met rouille en croûtons  - € 8,50

 

Knoflooksoep uit Toulouse  € 6,50

 

Provençaalse tomatensoep - € 7,50

 

Gamba's à ajillo   € 13,50

 

 

Hoofdgerechten:

 

Gegrilde ribeye-steak met sjalottenjus   - €21,50

 

Runderentrecôte à la Bordelaise   - €24,50

 

Gebakken eendenborst met rose pepersaus -  €23,50

 

Kalfstong met mosterdsaus en kappertjes   -  € 22,50

 

Boeuf Bourguignon   - € 21,50

 

Tajine van lam met Ras el Hanout en couscous -  € 20,50

 

Zeewolffilet met knoflookcrème - € 21,50

 

Gebakken zalm met witte wijn-botersaus   - € 20,50

 

Zeebaarsfilets met provençaalse groenten  -  € 22,50

 

Vegetarisch gerecht - € 17,50

 

 

Nagerechten:

 

In rode wijn gestoofde pruimen met pistache-iis - € 7,50

 

Passievruchtencharlotte met frambozenijs   - € 8,50

 

Dame Blanche - € 7,50

 

Crème brûlée  -  € 8,-

 

Nougat glacé-  € 7,50

 

Gember met dunne room  - € 7,-

 

IJscoupe "De Gravin"  -  € 6,50

 

Kaasplank  - €9,50